U kunt altijd een bericht achterlaten in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
Uw E-mail zal niet gepubliceerd worden
5 berichten.
Ingrid Ingrid heeft geschreven op 23/01/2021 om 19:24:
Gea weet wat je nodig hebt in de moeilijke tijd die wij doormaken na het overlijden van mijn vader. Heeft oog voor details en gaf ons de warmte die wij zo nodig hadden. Neemt alle zorg uit handen en weet alles op een professionele wijze te regelen. Een afscheid is al moeilijk maar zeker in Coronatijd, ook hier weet Gea zaken zo te regelen dat wij op een fijne manier afscheid hebben kunnen nemen. Ik raad haar ZEKER aan.
Manon Manon heeft geschreven op 06/10/2020 om 07:50:
Gea heeft een hele fijne persoonlijke benadering. Ze is betrokken en neemt al je zorg uit handen. Ze denkt mee en weet alles professioneel tot in de puntjes te verzorgen. Wijn zijn haar heel dankbaar en willen haar aan een ieder aanbevelen!
Manon Lock Manon Lock heeft geschreven op 04/10/2020 om 07:40:
Gea heeft een hele persoonlijke benadering, waardoor je volledig in je waarde gelaten wordt. Ze denkt met je mee om alles tot in de puntjes goed, mooi en waardig te laten verlopen, ze neemt alle zorg uit handen. Ik zou haar dan ook aan iedereen aanbevelen.
Fam den Harder Fam den Harder heeft geschreven op 14/06/2020 om 12:24:
Na het overlijden van onze moeder en schoonmoeder heeft Gea ervoor gezorgd dat wij ons volledig konden richten op het afscheid nemen, ze heeft alles voor ons op een professionele manier geregeld. Haar persoonlijke aandacht voor ons allemaal heeft ons heel goed gedaan.
Yvonne Stoopman Yvonne Stoopman heeft geschreven op 16/02/2020 om 17:42:
Gea verstaat haar vak als geen ander. Zij is professioneel,en geeft fijne persoonlijke aandacht . Gea verzorgt Uw uitvaart tot in de puntjes.
Sluit Menu