U kunt altijd een bericht achterlaten in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
Uw E-mail zal niet gepubliceerd worden
9 berichten.
Gera Noordzij Gera Noordzij heeft geschreven op 17/12/2022 om 16:57:
Gea heeft er voor gezorgd dat de begrafenis van mijn vader was ondanks de verdrietige omstandigheden voor alle betrokkenen met verschillende idee├źn en wensen zo prettig mogelijk is verlopen. Ze is flexibel, zorgvuldig, proactief en persoonlijk betrokken. Dank daarvoor.
C. koene C. koene heeft geschreven op 06/10/2022 om 13:05:
Gea heeft het vermogen om iedereen te steunen, vooral op moeilijke momenten. Ze werkt vanuit haar hart en daardoor ontstaat de juiste sfeer om afscheid te nemen. Ook heeft ze prima vakmensen om haar heen. Het afscheid van onze moeder, was een afscheid die volledig beantwoorde aan al onze verwachtingen en wensen.
Onno Vellekoop Onno Vellekoop heeft geschreven op 06/10/2022 om 13:04:
Gea neemt vooral veel tijd om goed te luisteren naar mensen die hun wensen mbt hun toekomstig afscheid willen bespreken. En als het dan zover is weet ze die wensen op een zeer punctuele wijze vorm te geven, zoals diegene dat zo graag had gezien. Voor Gea is er dan geen ruimte voor foutjes of slordigheden. Wat dat betreft is het iemand die niets aan het toeval overlaat en de uitvaart tot in de puntjes verzorgd.
Eddy Appeldoorn Eddy Appeldoorn heeft geschreven op 17/08/2022 om 09:58:
Gea heeft ons erg goed begeleid bij het overlijden van mijn moeder . Zij is altijd bereikbaar en heeft onze wensen tot in detail vervult . Een warme en professionele persoonlijkheid . Ook dank aan haar zoon , die al even toegewijd is als zijn moeder.
Ingrid Ingrid heeft geschreven op 23/01/2021 om 19:24:
Gea weet wat je nodig hebt in de moeilijke tijd die wij doormaken na het overlijden van mijn vader. Heeft oog voor details en gaf ons de warmte die wij zo nodig hadden. Neemt alle zorg uit handen en weet alles op een professionele wijze te regelen. Een afscheid is al moeilijk maar zeker in Coronatijd, ook hier weet Gea zaken zo te regelen dat wij op een fijne manier afscheid hebben kunnen nemen. Ik raad haar ZEKER aan.
Manon Manon heeft geschreven op 06/10/2020 om 07:50:
Gea heeft een hele fijne persoonlijke benadering. Ze is betrokken en neemt al je zorg uit handen. Ze denkt mee en weet alles professioneel tot in de puntjes te verzorgen. Wijn zijn haar heel dankbaar en willen haar aan een ieder aanbevelen!
Manon Lock Manon Lock heeft geschreven op 04/10/2020 om 07:40:
Gea heeft een hele persoonlijke benadering, waardoor je volledig in je waarde gelaten wordt. Ze denkt met je mee om alles tot in de puntjes goed, mooi en waardig te laten verlopen, ze neemt alle zorg uit handen. Ik zou haar dan ook aan iedereen aanbevelen.
Fam den Harder Fam den Harder heeft geschreven op 14/06/2020 om 12:24:
Na het overlijden van onze moeder en schoonmoeder heeft Gea ervoor gezorgd dat wij ons volledig konden richten op het afscheid nemen, ze heeft alles voor ons op een professionele manier geregeld. Haar persoonlijke aandacht voor ons allemaal heeft ons heel goed gedaan.
Yvonne Stoopman Yvonne Stoopman heeft geschreven op 16/02/2020 om 17:42:
Gea verstaat haar vak als geen ander. Zij is professioneel,en geeft fijne persoonlijke aandacht . Gea verzorgt Uw uitvaart tot in de puntjes.
Sluit Menu